feb
20

6 és fél évvel ezelőtt volt egy 16 éves,vörös göndör hajú lány,aki elkezdett blogot írni,mert szerelmes volt az osztálytársába,halálosan szerelmes,aki miatt őrült dolgokat csinált,síneken feküdt,rengeteget sírt,idiótán öltözködött,vagdosta a kezét,lógott a suliból és dohányzott,majd erről a pasiról kiderült,hogy meleg.és itt ért véget ez a történet.de ez a blog folytatódott.

folytatódott más pasival,más szerelmekkel,más problémákkal,az iskolával,a táncal,a bulémiával,szenvedéssel,nagyon sok reménnyel.

és van egy lassan 22 éves,rövid,szőke göndör hajú nő,aki most ezt a blogot írja,és jelenleg azon van ledöbbenve,hogy 6 és fél év elteltével megtörtént vele ugyan az majdnem,mint 16 évesen.hogy kétségbeesetten epekedik egy kibaszott pasi után,mint egy idióta.kellet,hogy ezt leírjam,hogy most jól pofán röhöghessem magam.

lehet hogy felnősz.megváltozik az életed,az emberek körülötted többnyire lecserélődnek,sok bizalmat veszítesz és sok naívságot.elfelejtesz sírni és megtanulsz jól hazudni.még magadnak is.megerősödsz,és nagyon sokszor összerakod az összetört részecskéid.megtanulod kezelni és elrejteni az érzelmeidet,manipulálni a környezeted és a szeretteid.és megtanulod elviselni,hogy milyen érzés boldogtalannak lenni.és ettől válsz boldoggá.mikor körbenézel,hogy most mi van körülötted,hogy amit kamasz fruskaként csak homályosan képzeltél a jövődről az most mind itt van,és te érted el a saját erőddel.akkor boldog vagy.majd rájössz,hogy a problémáid az életben ugyan azok.csak a csomagolásuk más.

hát visszajött.és most újra nekiveselkedhetek,hogy megoldjam,csak most épp mással.

A bejegyzés trackback címe:

https://silverblackcat.blog.hu/api/trackback/id/tr705885195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scv 2015.02.22. 22:39:05

Látod neked itt van a blog ami segít emlékezni a múltra, de még így is hajlamos vagy nyitogatni a pofonosládát. Bár biztos tud valamit a srác ha ennyire eluralkodott rajtad a birtoklási vágy. :)
süti beállítások módosítása